PÉNZÜGYŐR VADÁSZTÁRSASÁG - PERKÁTA

Célunk a vadászati hagyományok megőrzése!

Honlapunkon keresztül szeretnénk bemutatni az érdeklődőknek, területünket, vadállományunkat és vadászati lehetőségeinket.

Üdvözöljük oldalunkon
ismerje meg vadásztársaságunkat

A Perkáta területén működő Pénzügyőr Vadásztársaság az 1960-as években alakult. Azóta folytatunk tervszerű vadgazdálkodást és vadászatot az erdőkkel és szántóföldi kultúrákkal tarkított területeinken. Társaságunk tagjai elhivatott, igaz vadászok, akik mind szakmailag mind etikailag őrzik a vadászati hagyományokat.
Társaságunk vadászati lehetőséget kínál hazai és külföldi bérvadászok számára, 4500 ha területen, Fejér megyében, Perkáta körzetében, őzbak és vaddisznó vadászatra egyaránt.
A tervszerű gazdálkodásnak hála egészséges, jó minőségű vadállománnyal büszkélkedhetünk. Ezt igazolják a kiemelkedő eredményekkel rendelkező őzbaktrófeák is, mint például az az 567g-os 156,9 CIC pontos őzbak, ami 2013-ban Fejér megyei rekord lett.
Egész évben gondozott szóróinknak köszönhetően eredményesen folytatunk les vadászatot, ahol évente mintegy 30-40 db vaddisznót sikerül terítékre hozni.
Száraz időszakokban itatógödrök és dagonyák üzemelnek a területen, melynek hála, egyre gyakoribb vendégünk a gímszarvas, amiből évente 2-3 bikát és ugyanennyi tar vadat tudunk elejteni.
A helyi gazdákkal együttműködve minden évben nagy hangsúlyt fordítunk a vadkár elhárításra. Ennek eredményeképp jó kapcsolatot ápolunk Velük.
Vadállományunk nagy részét teszi ki az apróvad, melynek állományát céltudatos gondozással, dúvadgyérítéssel, nyáron fácánneveléssel és kibocsátással, télen etetéssel igyekszünk megőrizni és növelni azt.
Vadászatok után a társaság tulajdonában lévő vadászházában jó hangulatú beszélgetések, vacsorák tartják össze a baráti társaság tagjait. Távolabbról érkezők részére szálláslehetőség is biztosított.

Tekintse meg képeinket

PÉNZÜGYŐR VADÁSZTÁRSASÁG

Szeretnénk honlapunkon keresztül bemutatni az érdeklődőknek, vadászati lehetőségeinket, területünket és vadállományunkat. Társaságunk vadászati lehetőséget kínál hazai és külföldi bérvadászok számára, 4500 ha területen, Fejér megyében, Perkáta körzetében, őzbak és vaddisznó vadászatra egyaránt.

ELÉRHETŐSÉGEINK

VADÁSZHÁZ
2431 Perkáta, Rózsa utca 34.
info@perkataivt.hu
ELNŐK
Tercsák Lajos
+36-20-9728-767
tercsak@t-online.hu
VADÁSZMESTER
Siba Ákos
+36-30-428-4936
csibaakos@freemail.hu